Παγκόσμια Ημέρα "Αντε Γαμήσου"

… Είναι αδικία!

Και πως να μην είναι, όταν υπάρχουν Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού, Αγκαλιάς, Αγάπης και άλλων ανθρώπινων συναισθηματισμών που κατά κύριο λόγο εκδηλώνονται για να καλύψουν τις ανάγκες των εγωιστικών κινήτρων με πρόσχημα την παρουσίαση του καλού εαυτού… Αφού όλοι λένε ψέματα, όπως ισχυρίζεται ο Dr. House και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του.

Η ειλικρίνεια έχει χαθεί και θάβεται κάτω από την πίεση της πρέπουσας συμπεριφοράς, συμβάλλοντας στην εκδήλωση ψυχολογικών ανωμαλιών, χαρακτηριστικά των καταπιεσμένων προσωπικοτήτων.

Πόσοι από εσάς λέγοντας «και εγώ σ’αγαπώ» ή «δεν πειράζει» ή κατά την χειραψία ή αγκαλιά ή «φιλάκια» από μέσα σας σκέφτεστε «ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!»? Ε?! Πόσοι και πόσες φορές σας έχει συμβεί αυτό? Παραδεχτείτε το! Θα είναι το πρώτο βήμα προς εξιλέωση.

Και τώρα αναρωτηθείτε, δεν θα θέλατε μια μέρα το χρόνο, επειδή είναι δύσκολο να αλλάξετε ξαφνικά, να έχετε την δικαιολογία να βρίσετε τον άλλον ελεύθερα? Όπως την Πρωταπριλιά που κάνετε φάρσες ή λέτε ψέματα, λες και τις υπόλοιπες μέρες έχετε ξεσκιστεί να λέτε μόνο αλήθειες…

Λοιπόν. Πρόταση: Να ανακηρυχθεί η 9 Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα «Άντε Γαμήσου» ή στην διεθνής γλώσσα - International“FuckOff” Day.;?>